Asbestsanering                                                                                                    Asbest verwijderen van uw staldak, hal, bedrijfspand of schuur?

 

Is er sprake van asbest in het dak en/of de wanden van uw stal, hal, bedrijfspand of schuur? En wilt u uw asbest verwijderen en vervangen door nieuwe wand- of dakbeplating of nieuwe asbestvrije dakplaten (golfplaten)? In samenwerking met onze SC-530 gecertificeerde partners ontzorgen wij dagelijks opdrachtgevers bij het laten verwijderen en vervangen van asbest. Dit doen wij voor renovatieprojecten in de utiliteit en agrarische sector. 

 

 

 

Asbest is een verzamelnaam voor een aantal in de natuur voorkomende mineralen, die zijn opgebouwd uit fijne, microscopisch kleine vezels.

Deze kunnen zo fijn zijn dat zij niet met het blote oog waar te nemen zijn. Als gevolg van blootstelling aan asbest, kunnen verschillende asbestziekten ontstaan. De meeste ziekten openbaren zich pas tientallen jaren nadat de blootstelling aan asbest heeft plaatsgevonden en zijn niet of nauwelijks te genezen.

Sinds 1 juli 1993 is het verboden asbest te gebruiken.

 

Asbest dient veilig en vakkundig verwijderd te worden.

 

De werknemers van Zwaan Sloopwerken & Asbestsanering zijn goed opgeleid en voldoen aan de eisen van persoonscertificatie DAV (Deskundig Asbest Verwijderaar) of DTA (Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering).

Zij werken uitsluitend volgens procedures die zijn vastgelegd.

Een asbestverwijderingstraject verloopt als volgt:

 

1. Uitvoeren asbestinventarisatie 

2. Aanvragen sloopvergunning

3. Meldingen aan bevoegd gezag

4. Opstellen saneringsplan

5. Uitvoeren van asbestsanering

6. Vrijgave meting en/of visuele inspectie door een onafhankelijk gecertificeerd laboratorium

7. Oplevering

 

Wij kunnen u vanaf het begin begeleiden voor een goede verloop van de werkzaamheden.

 

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

 


Sloopwerken

Van kleine tot grote sloopwerken hebben wij het juiste materiaal.

Van klein elektrische sloopgereedschap voor het verwijderen van keuken/badkamer of wc, pneumatisch voor bv fundering/uitbouw/betonplaat tot diverse graafmachines van 800 kilo tot 25 ton met sloophamer of sorteergrijper voor het verwijderen van bv schuur/groot betonpad/loods/woning of bedrijfspand.

 

Onze werknemers zijn goed opgeleid en zijn allen in het bezit van een VCA certificaat.


Rioolwerken

Riool verstopt? Wij lossen het op 
Is uw riool verstopt? Maar weet u niet precies wat het probleem nu is? Dan is het tijd voor een professionele oplossing van Zwaan. Wij specialiseren ons op het gebied van ontstoppen, reinigen, inspecteren, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks. Wij zijn jaren lang ervaring met rioolproblemen, dus kunnen u in alle situaties verder helpen.  
Bij verstopping van toilet, riool of afvoer (van wasbak, gootsteen, douche, bad, regenpijp etc.) lossen we het probleem snel en efficiënt op.
riolering en afvoeren.  
Zwaan is specialist in de aanleg, vervanging, reparatie en reiniging van riolering en regenwaterafvoer, eventueel na camera-inspectie.
Wij zijn 24/7 bereikbaar, komen zo snel mogelijk naar u toe en spreken alles goed met u door. We werken netjes en laten de boel ook weer netjes achter na de klus. Bovendien hanteren we scherpe prijzen en kunt u desgewenst ter plaatse afrekenen, of per factuur